Categorieën

Prijs

t/m

Kies hier op kleur

Merk
Aanstekers

Aanstekers bedrukken

Aanstekers laten bedrukken doet u bij Van den Hout Promotion. Wij bieden u een eindeloos assortiment aanstekers. U heeft de keuze uit verschillende modellen en kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een aansteker die ook dient als flesopener of aansteker die navulbaar is. Ook elektrische aanstekers zijn uiteraard verkrijgbaar. U kunt alle soorten aanstekers bij ons laten bedrukken. Hierbij kunt u kiezen om uw eigen logo of ontwerp op een aansteker te laten bedrukken. Een blijvend en handig geschenk om weg te geven aan zakelijke relaties. Zodra u een offerte aanvraagt heeft u altijd de optie voor een gratis digitale proefdruk. Vragen over ons assortiment aanstekers? Gebruik onze live chat of bel gerust. Wij adviseren u graag! 

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte aansteker

Nog steeds is een bedrukte aansteker een veel gekozen give away. Het komt namelijk bij iedereen altijd wel van pas in en rond het huis. Een aansteker leent zich goed om uw  bedrijf, merk, dienst of evenement te promoten. Naast de goedkope wegwerp aansteker zijn er de luxere navulbare aanstekers, de barbecue / kaars aanstekers en de aanstekers met flesopener of LED lampje. Allemaal kunnen we ze voorzien van uw logo en/of reclametekst.

Topmerken bedrukte aanstekers 

De meest bekende merken zijn zoal BIC, Cricket en Tokai. Alle modellen kunnen we op beide zijde voorzien van logo en / of tekst. De BIC aanstekers kunnen zelfs geheel rondom bedrukt worden, zo word de aansteker uniek in zijn soort en dat zal de ontvanger zeker waarderen. Al deze aanstekers zijn kindveilig en ISO gecertificeerd. 

Aanstekers bedrukken met logo

Wij bedrukken de modellen aan een of twee zijden. Hoe dat eruit komt te zien? Na uw akkoord op de offerte ontvangt u een digitaal drukvoorbeeld, zo geven we u een impressie van het eind resultaat. Bent u tevreden dan start de drukkerij met het bedrukken van de aanstekers.

Levertijd bedrukte aanstekers

Bij Van den Hout Promotion kunnen wij aanstekers met bedrukking snel leveren, hoe snel? 7 dagen na akkoord digitale proefdruk. Is dit niet snel genoeg, dan wijken wij uit naar onze eigen drukkerij en heeft u ze nog dezelfde week in huis. Onze medewerkers doen er alles aan wat binnen de mogelijkheden ligt om aan u wensen te voldoen.