Productfilter

Categorie

Prijs

€ 0,00 -€ 5,00

Kies hier op kleur

Merk

Aanstekers

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte aansteker

Nog steeds is een bedrukte aansteker een veel gekozen give away. Het komt namelijk bij iedereen altijd wel van pas in en rond het huis. Een aansteker leent zich goed om uw  bedrijf, merk, dienst of evenement te promoten. Naast de goedkope wegwerp aansteker zijn er de luxere navulbare aanstekers, de barbecue / kaars aanstekers en de aanstekers met flesopener of LED lampje. Allemaal kunnen we ze voorzien van uw logo en/of reclametekst.

Topmerken bedrukte aanstekers 

De meest bekende merken zijn zoal BIC, Cricket en Tokai. Alle modellen kunnen we op beide zijde voorzien van logo en / of tekst. De BIC aanstekers kunnen zelfs geheel rondom bedrukt worden, zo word de aansteker uniek in zijn soort en dat zal de ontvanger zeker waarderen. Al deze aanstekers zijn kindveilig en ISO gecertificeerd. 

Aanstekers bedrukken met logo

Wij bedrukken de modellen aan een of twee zijden. Hoe dat eruit komt te zien? Na uw akkoord op de offerte ontvangt u een digitaal drukvoorbeeld, zo geven we u een impressie van het eind resultaat. Bent u tevreden dan start de drukkerij met het bedrukken van de aanstekers.

Levertijd bedrukte aanstekers

Bij Van den Hout Promotion kunnen wij aanstekers met bedrukking snel leveren, hoe snel? 7 dagen na akkoord digitale proefdruk. Is dit niet snel genoeg, dan wijken wij uit naar onze eigen drukkerij en heeft u ze nog dezelfde week in huis. Onze medewerkers doen er alles aan wat binnen de mogelijkheden ligt om aan u wensen te voldoen.