Anti-stress gadgets bedrukken.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte antistress artikelen

Antistress artikelen zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf. Voor een beurs of gewoon als ludiek geschenkje voor uw medewerkers.  Van den Hout Promotion biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte antistress artikelen. Bedrukte anti-stress gadgets met uw eigen logo is eigenlijk een must op elk bureau. U moet even ontspannen of gewoon even alle stress van u afknijpen? Onze collectie bedrukte stress gadgets bestaat uit diverse modellen in een grote hoevelheid kleuren. Of u nu een eigen vorm wilt of gewoon voor de standaard vormen gaat, er is altijd wel een stressbal in ons assortiment die aansluit bij uw wensen. 

Antistress vormen

Wel bekend zijn de ronde balletjes in vele kleuren leverbaar. Zo hebben we ookde anti-stress dokter en anti-stress verpleegster in ons assortiment hoe ludiek is dat ! Ook de beroemde anti-stress wereldbol en het anti stress hartje kunnen wij leveren en dat alles bedrukt met uw logo of wensen. Relex met de stress balletjes van Van den Hout Promotion.

Bedrukken anti stress artikelen

Wilt u antistress artikelen laten bedrukken met uw logo? Ook daarvoor bent u bij "Van den Hout Promotion"op het juiste adres. Antistress artikelen bedrukken wij tegen de scherpste prijs met ieder gewenste opdruk. Neem contact met ons op t.b.v een bedrukkingsvoorstel zodat u nooit voor verrassingen kan komen te staan.