Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Bekers en kopjes

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Mokken bedrukken voor een blijvende indruk!

Mokken zijn erg populair als promotieartikel / relatiegeschenk. Dit is niet voor niets, het is een blijvende vorm van reclame, ze worden namelijk dagelijks gebruikt. Uw bedrijfsnaam en/of boodschap word dus veelvuldig onder de aandacht gebracht en bij de ontvanger blijft u in beeld.Ook binnen uw bedrijf is het gebruik van mokken, theeglazen en kop en schotels met uw bedrijfslogo niet verkeerd, het geeft uw bedrijf een professionele uitstraling en zorgt voor uniformiteit binnen het bedrijf. Uw bezoekers en medewerkers zullen dit op waarde schatten.

Waarom een bedrukte mok?

Door de mok te voorzien van uw logo en/of persoonlijke boodschap, geeft u een unieke dimensie aan het relatiegeschenk. Het is altijd leuk om over een dergelijke unieke mok te beschikken. Een dergelijk cadeau zal dan ook goed gewaardeerd worden, dat maakt een mok tot het perfecte product om uw bedrijf te promoten en een blijvende indruk achter te laten.

Diversiteit

De diversiteit aan mokken en personaliseren is groot. Leuke ludieke modellen of juist een meer chique mok. Aardewerk, fijn poselein of RVS het kan allemaal gepersonaliseerd worden. Ook daarin zijn de mogelijkheden divers. Neem nu een sublimatie bedrukking, uw promotie in hoge fotokwaliteit gedrukt op de gehele mok, hoe uniek is dat?

Bedrukken mokken

Bedrukte mokken, al mogelijk bij een afname van 36 stuks. Wilt u het geschenk extra uitstraling geven dan kunnen we de bedrukte mokken per stuk verpakken in een speciaal daarvoor versterdoosje of een geheel gepersonaliseerd doosje, wat u wenst. Neem contact met ons op, wij helpen u graag de juiste mok voor uw bedrijf te kiezen!