Productfilter

Categorie


Prijs

€ 0,00 -€ 15,00

Kies hier op kleur

Merk

Bidons en Sportflessen

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte Bidon en waterflessen

Health, fitness en wellness zijn momenteel razend populair. Daar kunt u als bedrijf slim op inspelen met een passend relatiegeschenk. Hier vind u de kunststof sportbidon, metalen bidons en waterflessen maar ook de zeer trendy waterflessen met fruit compartiment en nog veel meer. Een geschenk met oog voor gezondheid, zo bouwt u aan een gezonde relatie met u klanten en medewerkers.

Bidon bedrukken

Organiseert u binnenkort een sportevent, personeelsuitje of staat gezondheid binnen uw bedrijf hoog in het vaandel dan mag een waterfles of bidon bedrukt met uw logo / merk of reclame boodschap niet ontbreken. Zo zorgt de bedrukte bidon, die veel gebruikt zal worden voor naamsbekendheid en is daarom een perfect branding middel. Naast de voordelen voor de gever, is het voor de ontvanger erg fijn een waterfles kado te krijgen. Van den Hout Promotion heeft een groot assortiment waterflessen-Bidons, van de goedkope opvouwbare drinkflesjes tot de duurdere luxe waterflessen en elk met zijn perfecte personalisatie mogelijkheid. Naast de merkloze bidons kunnen we u ook de professionele Tacx bidons leveren, deze worden in de wielersport door professionals gebruikt en zijn uitstekend van kwaliteit.

Levertijd bedrukte waterflessen

Heeft u een keuze kunnen maken en gaat u akkoord met de scherpe aanbieding die wij u gedaan hebben (BESTE DEAL GARANTIE), dan sturen wij u gratis een digitale proefdruk, dit om u een impressie te geven van het eindresultaat. Bent u tevreden, dan pas gaat het drukproces van start. U mag ervan uitgaan dat we de order na 8 werkdagen bij u bezorgen. Heeft u het eerder nodig, laat het ons weten er is altijd ruimte om u ook hierin tegemoet te komen.