Prijs

t/m

Kies hier op kleur

Merk

De betere geschenken

Eindejaarsgeschenken nodig voor uw relaties of personeel? Bij Van den Hout Promotion bent u aan het juiste adres voor al uw luxe eindejaarsgeschenken. Wij bieden u een breed assortiment om uit te kiezen! Onze kerst- en eindejaarsgeschenken zijn allen gemaakt van luxe en hoogwaardige materialen. Zo is er de keuze uit luxe pennensets, wijnsets, tassen, geschenken voor in keuken en meer. Geen vraag is ons te gek! Zoekt u een orgineel eindejaarsgeschenk of heeft u een vraag over één van onze producten? Mail of bel met ons en wij zullen u op een prettige wijze begeleiden, snel en efficiënt. Ons doel is als u tevreden bent, dan hopen wij dat u ook een volgende keer uw eindejaarsgeschenken bij Van den Hout Promotion zal inkopen! Wilt u snel een prijsadvies ga dan naar de chat rechtsonder ! 

Weergave:TegelsLijst

Luxe Relatiegeschenken

Onder exclusieve relatiegeschenken verstaan we de net wat luxer en exclusievere artikelen dan de standaard geschenken. Deze relatiegeschenken zijn uitermate geschikt om als eindejaarsgeschenk, jubileumgeschenk of als blijk van waardering richting een speciale klant of medewerker. Het is belangrijk voor bedrijven om zo nu en dan een mooi relatiekado te geven, de ontvanger zal dit het gevoel geven speciaal te zijn en zal dit waarderen en niet snel vergeten, waardoor het de relatie alleen maar ten goede zal komen! Als u weet dat de relatiegeschenken ook nog aftrekbaar zijn, dan is het cirkeltje rond.

Specifieke luxe artikelen

Wanneer we inzoomen op specifieke luxe eindejaarsgeschenken, dan kunnen wij u een breed assortiment aanbieden om uit te kiezen. Deze relatiegeschenken kerst zijn allen gemaakt van luxe en hoogwaardige materialen. Zo is er de keuze uit luxe pennensets, wijnsets, tassen, geschenken voor in keuken / huis of Hollandse relatiegeschenken, geen vraag is ons te gek, mail of bel met ons op en wij zullen u op een prettige wijze begeleiden, snel en efficiënt. Ons doel is als u tevreden bent, dan hopen wij dat u ook een volgende keer uw eindejaarsgeschenken bij Van den Hout Promotion zal inkopen! 

Exclusieve Relatiegeschenken personaliseren?

Nadat u bij ons een een offerte hebt aangevraagd t.b.v. bijvoorbeeld uw kerstgeschenken, ontvangt u van ons binnen 4 uur de offerte in uw box. Bij goedkeuring van de offerte starten wij de order voor u op, u ontvangt van ons de orderbevestiging u uw inbox. Wat wij van u nodig hebben is een EPS bestand van uw logo en of tekst, daarna ontvangt u van ons binnen zéér korte tijd gratis de proefdruk digitaal in uw mail zodat u weet hoe de bedrukking eruit gaat zien. Bij uw goedkeuring ontvangt u direct de afleverdatum, ons motto, als u tevreden bent zijn wij dat ook !