Prijs

t/m

Kies hier op kleur

Merk


Duurzame geschenken

Duurzame promotieartikelen

Duurzame promotieartikelen bestellen? Bij Van den Hout Promotion bent u aan het juiste adres voor duurzame promotieartikelen. Wij bieden u een uniek, zeer uitgebreid maar vooral duurzaam assortiment artikelen. Duurzaamheid is een actueel onderwerp en veel bedrijven proberen hieraan een bijdrage te leveren. Via dit preciaal samengestelde assortiment proberen wij bedrijven de mogelijkheden te bieden, duurzame promotieartikelen te kunnen bestellen. Ook bij onze duurzame artikelen bieden wij de mogelijkheid om de artikelen te laten bedrukken. Hiervoor hanteren wij zeer scherpe tarieven. Vraag gerust een offerte aan en ontvang gratis een digitale proefdruk. Vragen over ons duurzame assortiment? Gebruik gerust onze live chat om een vraag te stellen. Wij adviseren u graag!

Weergave:TegelsLijst

Duurzame geschenken bedrukken 

Duurzame geschenken waarbij het uiterlijk van de producten gekenmerkt wordt door duurzaamheid. Deze producten dragen het belang van duurzaamheid binnen uw onderneming uit. Als deze duurzame geschenken ook nog eens uw logo dragen, snijt het mes aan twee kanten, geschenken dus met dubbel plezier.

FSC promotieartikelen

Papieren of houten relatiegeschenken gemaakt van FSC gecertificeerd hout. FSC is een internationaal keurmerk dat garaandeert dat hout (en papier) uit duurzaam beheerde bossen komt.

Houten duurzame promotieartikelen

Relatiegeschenken die gedeeltelijk of geheel vervaardigd zijn uit hout. Deze producten stralen niet alleen duurzaamheid uit, maar zijn ook zeer geschikt voor langdurig gebruik.

Lederen duurzame promotieartikelen

Promotieartikelen die gedeeltelijk of geheel vervaardigd zijn uit leder. Deze producten stralen niet alleen klasse en duurzaamheid uit, maar zijn ook zeer geschikt voor langdurig gebruik, uw logo of tekst kunnen wij d.m.v. een blinddruk op of in de lederen artikelen drukken, waardoor het geheel een hele luxe uitstraling krijgt.

Promotieartikelen van natuurlijke materialen

Relatiegeschenken die geproduceerd zijn van natuurlijke materialen hebben een duurzame uitstraling en zijn kwalitatief hoogstaand waardoor de artikelen geschikt zijn voor langdurig gebruik. Bovendien zijn onze promotieartikelen van natuurlijke materialen na gebruik in veel gevallen geschikt voor hergebruik of recycling.

PEFC-keurmerk

Het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat hout-en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit. PEFC heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden.

Promotieartikelen van recyclebaar materiaal

Relatiegeschenken van recyclebaar materiaal worden na gebruik niet tot afval bestempeld, maar kunnen worden bewerkt tot schone nieuwe grondstoffen die worden gebruikt om nieuwe materialen te maken of om bijvoorbeeld energie op te wekken.

Offerte aanvragen

Zodra u uw keuze heeft gemaakt kunt u met een paar muisklikken een offerte aanvragen. We leveren natuurlijk ook een proefdruk digitaal zodat u kunt zien hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Van den Hout Promotion staat garant voor kwaliteit, een snelle levering en vergaande dienstverlening. Neemt u gerust contact op met onze ECO specialist voor overleg!