Elektronica, Gadgets en USB

Of het nou Selfi sticks, Coole USB sticks, Designe Hoofdtelefoons, Super Powerbanks of gaveTelefoonstandaards en Accessoires zijn, ze zijn ideale dragers van uw corporate boodschap. Lag in het verleden bij het geven, de nadruk meer op giveaways, tegenwoordig ligt de standaard hoger. Ontvangers willen verrast worden met innovatieve, slim ontworpen en kwalitatief hoogwaardige producten. Daarnaast speelt inhaken op trends een belangrijke rol bij de keuze van een product. U vindt dit allemaal terug in deze collectie van "Van den Hout Promotion".

Snelle levertijd

Zoekt u een coole powerbank of een te gekke USB stick, laat het ons weten wij hebben ook nog eens een beste deal garantie waardoor bij ons nooit te duur koopt. Elecktronica, gadgets en USB sticks leveren wij altijd met een certificaat zodat u weet wat u koopt en dat is kwaliteit! Sommige artikelen komen uit het Verre Oosten en andere artikelen uit voorraad, maar zelfs de artikelen uit het Verre Oosten hebben snelle levertijden, daarom treden wij graag in contact met u, zodat wij u kunnen adviseren en begeleiden. 

Custom made multi media gadgets

Bovenstaande elektronica, gadgets en usb's zijn samengesteld om u te inspireren. Niet uitsluitend praktische feiten maar voorbeelden hoe u van een standaard product heel eenvoudig uw product kunt maken. Naast het aanbrengen van uw logo kunnen wij zelfs nog een stap verder gaan. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.