Feestartikelen

 

 

 

Bedrukte feestartikelen

Een evenement, personeelsfeest of jubilaris? Wij hebben alles in huis om er een feestje van te maken. Van flaggetjes, ballonnen, feestmutsen en toeters, tot aan het wegwerp servies en de bedrukte servetten niet te vergeten. Alles kunnen we bedrukken zodat het er ook nog eens verwijst naar het event van het moment.

Ballonnen bedrukken

Ballonnen mogen op een feestje niet ontbreken, daarom hebben wij heel veel maten en kleuren in ons assortiment opgenomen. Zoals de reclameballonnen in 3 verschillende maten, de XL en zelfs de reuzeballon. Welke kleur? u kunt maar liefst kiezen uit 44 kleuren. De bedrukking kunnen we indien gewenst op 2 zijdes plaatsen.

Levertijd 

Het organiseren en voorbereiden van een feest/evenement kost tijd. Ook het bedrukken van de gewenste ballonnen of vaggetjes heeft 2 á 3 weken tijd nodig. We sturen u altijd een digitale impressie van het eindresutaat, bent u tevreden dan pas gaat de productie van start. Bij Van den Hout Promotion kunt u ervan op aan dat de bedrukte feestartikelen op tijd afgeleverd worden, want bij ons is afspraak afspraak!