Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Hinza Bags

Hinza bags, duurzaam. De trend in Scandinavië !

Een origineel product uit Sweden, de boodschappentas uit de jaren 50. Zo veel meer dan een tas, te gebruiken voor vele doeleinden. Hoe leuk is het deze tas te vullen met fijne producten en lekkernijen als eindejaarsgeschenk. Ook is er een Hinza Green bag gemaakt van 100 % suikerriet. Tas is te bedrukken met een logo op de voorzijde tussen de handvaten of aan de zijkanten. 

                                                      Wilt u snel een prijsadvies ga dan naar de chat rechtsonder ! 

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.
HINZA BAG
 
Een Hinza-tas is geen tas zoals elke andere. De retro, stijlvolle vorm past overal, dankzij het plastic materiaal kan hij bijna alles weerstaan. De Hinza-tas is uitstekend voor opslag - een kleurrijk, stijlvol alternatief om dingen thuis en op kantoor georganiseerd te houden. 
 
De Hinza-tas is een perfecte keuze voor picknicks en uitstapjes als voor zwembadfeesten en shoppingtrips. Het is perfect voor hobby- en tuinwerk, omdat het stevig en gemakkelijk te reinigen is. De Hinza-tas is verkrijgbaar in twee maten, de kleinere versie past perfect bij een fietsmand. Ook als eindejaarsgeschenk gevuld met fijne producten en lekkernijen is deze tas een welkom geschenk voor personeelsleden en relaties. De tas zal nog jarenlang met plezier gebruikt worden.
 
Door de vele kleuren en de twee maten kan iedereen zijn favoriet vinden. Er is een Hinza-tas voor alles en iedereen!
 
Hinza Green-plastic
 
De Hinza-tassen zijn gemaakt van polyethyleen recyclebaar plastic. De Green Plastic-versie van de Hinza-tas is gemaakt van suikerriet.
 
Als suikerriet groeit, neemt het koolstofdioxide uit de atmosfeer op. Wanneer groen plastic gemaakt van suikerriet wordt verbrand, wordt het kooldioxide terug in de atmosfeer vrijgegeven. Aangezien de totale hoeveelheid koolstofdioxide niet toeneemt, zoals het geval is wanneer gewoon plastic uit fossiele grondstoffen wordt verbrand, is er geen invloed op het klimaat.
 
Het suikerriet dat wordt gebruikt om het plastic te produceren voor onze Green Plastic-tassen, wordt geteeld op Braziliaanse plantages die zich op ten minste 2500 km van de Amazone bevinden.
 
Alle Hinza-tassen worden in Zweden geproduceerd in een productie-installatie die is gecertificeerd volgens de ISO-normen 9001 en 14001 voor kwaliteit en milieu.