Huis, Tuin en Keuken

Huis, tuin en keuken 

In deze categorie kun je volop inspiratie opdoen en vind je voor ieder en in elke prijsklasse wat wils. Hier vind u alle soorten promotieartikelen / relatiegeschenken voor in huis, keuken en tuin.

Wilt u uw relatie iets geven wat elke dag in beeld komt en onderdeel word van het interieur van uw relatie? Zoek dan in de categorie huis, tuin en keuken.

Bedrukte promotie artikelen voor in huis

Voor sfeer in huis vind je hier de geurkaarsen, lampen, aromasetjes, fotolijstjes en nog veel meer. Mooie functionele spullen voor in de keuken zoals messensets, snijplanken, kaasplanken, tapas en sushisets en keukentextiel. Ook voor luxe wijssets bent u bij Van den Hout Promotion aan het juiste adres. Bekijk ook eens het groot assortiment thermosflessen en waterflessen. Aan mensen met groene vingers is ook gedacht, leuke sets met tuingereedschap. Een geschenk voor een collega die met pensioen gaat, hoe leuk is dat !

Bedrukken met logo

Alle artikelen kunnen wij voorzien van een logo en / of reclametekst zodat uw bedrijf telkens onder de aandacht komt ! Als je originele promotieartikelen weet te kiezen, dan gooi je hoge ogen. Van den Hout Promotion helpt u daar graag bij en geeft indien gewenst advies.