Prijs

t/m

Kies hier op kleur

MerkLampen en Gereedschap

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte lampen en gereedschap

Gereedschappen en zaklampen kunnen uitstekend ingezet worden als promotie / relatiegeschenk. Het juiste gereedschap voor de juiste klus, het beste "maatje" om uw bedrijf, product, project of evenement te promoten. Bedrukte rolmaten, gereedschapsetjes, multitools of een zaklamp met logo. Steeds wanneer deze relatiegeschenken hun nut bewijzen, brengt u uw boodschap of bedrijsflogo onder de aandacht.Verlies daarbij niet uit het oog dat de kwaliteit en het design van het product de uitstraling van uw bedrijf weergeeft. Een goed product dat lang meegaat zal u uiteindelijk meer exposure opleveren dan een product wat snel in de prullenbak verdwijnt. Van den Hout Promotion heeft een ruime keuze voor elk budget, zo hebben wij ook de gereedschappen van het merk Victorinox en Mag-Lite in huis.

Gereedschap als relatiegeschenk

Gereedschap is een zeer functioneel geschenk en zal daarom door de ontvanger zeer gewaardeerd worden. Uw relatie zal uw geschenk langer bewaren als het van functionele waarde is en telkens wanneer het gebruikt word zal men aan uw bedrijf denken.Gereedschap kan op elk moment ingezet worden, is niet seizoensgebonden en er zijn legio slogans bij te bedenken. Om maar een voorbeeld te noemen, bij de rolmaat "maatje nodig?", erg leuk voor beurzen als weggevertje.

Gereedschap bedrukken met logo

Of u nu kiest voor een zaklamp, rolmaat of gereedschapsetje, het kan allen voorzien worden van uw logo en/of reclameboodschap. Hoe het logo erop komt hangt af van het materiaal, zo word het logo op een aluminium zaklamp gegraveerd en de rolmaat word bedrukt. U ontvangt altijd eerst gratis een digitale proefdruk om u een indruk te geven hoe het eruit komt te zien met bedrukking/gravure. pas wanneer u tevreden bent gaan we het logo definitief plaatsen.

Weet u al precies wat u in zou willen zetten voor het promoten van uw bedrijf, product, project of evenement? Nee, dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij voorzien u graag van onze ideeën en maken geheel vrijblijvend een selectie met de voor u meest geschikte give away's!