Prijs

t/m

Kies hier op kleur

MerkParaplu's

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte paraplu's

Bij Van den Hout Promotion vindt u paraplu's in alle soorten, maten, kleuren en kleurstellingen. Van de standaard tot de zeer innovatieve modellen. Van de allergoedkoopste modellen tot de duurdere merkenparaplu. Daarbij onderscheidt Van den Hout Promotion zich in de eerste plaats door scherpe prijzen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen, of het nu gaat om onbedrukte, gedessineerde of custommade paraplu's.

Paraplu als relatiegeschenk?

Een paraplu is in ons klimaat een regelmatig gebruikt artikel en daarom een welkom relatiegeschenk. Wanneer ook nog eens uw logo en/of reclame erop staat word uw bedrijf/product overal waar de gebruiker komt en gaat in beeld gebracht. Uw relatie zal uw geschenk langer bewaren als het geschenk van functionele waarde is en telkens wanneer men de paraplu gebruikt aan uw bedrijf denken. Daarnaast kunt u bedrukte paraplu's op uw bedrijf / kantoor gebruiken, voor uw medewerkers of om aan klanten mee te geven op het moment dat het begint te regenen. Wat het uiteindelijke doel ook is, een paraplu met bedrukking komt altijd goed van pas en maakt een uitstekende indruk.

Het relatiegeschenk is uw visitekaartje

De give away waar je bedrijfsnaam op staat is je visitekaartje, een visitekaartje met een boodschap of beleving voor je relatie en klanten. Het is daarom belangrijk dat het voldoet aan de kwaliteit en uitstraling die je wilt overbrengen. Van den Hout Promotion staat voor kwaliteit en levert bij de producten altijd certificaten.

Paraplu bedrukken met logo

Zoals eerder genoemd heeft u de keuze uit verschillende modellen, van de reguliere paraplu's en de stormparaplu's tot aan de opvouwbare kleine modellen die zich gemakkelijk mee laten nemen. Alle paraplu's uit ons zeer grote assortiment, kunnen we voorzien van uw logo en/of reclame. Na de inleg van de order ontvangt u van ons altijd gratis een digitale proefdruk zodat u een beeld heeft van hoe het gaat worden. Pas wanneer u tevreden bent gaat het drukproces van start. Wanneer u tevreden bent zijn wij dat namelijk ook!

Weet u al precies welk type paraplu u wilt laten bedrukken met uw logo of bent u op zoek naar wat inspiratie? Bij Van den Hout Promotion bent u aan het juiste adres, wij helpen u graag naar de voor u meest geschikte paraplu!