Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging

Promotie artikelen op het gebied van Health, Fitness en Wellness zijn momenteel erg populair, door daar als bedrijf op in te spelen is het een schot in de roos. De ontvanger zal het vellvuldig gebruiken en daardoor uw bedrijfsnaam onder de aandacht brengen bij vele. Met deze geschenken laat u uw medewerkers en relaties weten hun welzijn belangrijk te vinden.

Gezondheidsproducten met logo

Hier vind u een ruim assortiment aan drinkbekers, waterflessen, fitnessaccesoires, Fit bracelet, sportkleding, badjassen enz. Er word in de media steeds meer aandacht geschonken hoe belangrijk bewegen en ontspannen is. Te lang stilztiien is niet goed voor de gezondheid en op tijd relaxen is gezond. Het geven van een goed gekozen geschenk heeft hierop een positief effect en door het met uw logo te bedrukken bereikt u ook nog eens dat uw bedrijf onder de aandacht word gebracht. Dit is een win-win situatie !

Verzorgingsproducten bedrukken met logo

Al onze producten kunnen bedrukt worden met een logo en / of tekst, daarom noemen wij ze ook promotie artikelen. Promotie artikelen of relatiegeschenken brengen uw bedrijfsnaam onder de aandacht bij de ontvanger en zijn omgeving, het maakt uw merk sterker. Wanneer ook het product nog eens goed gekozen is zal het de relatie met uw klanten en medewerkers alleen nog maar versterken. Heeft u een keuze kunnen maken? Wij helpen u graag met het vinden van een meest geschikt geschenk wat past bij uw bedrijf of event. Wij maken graag geheel vrijblijvend een presentatie voor u.

Levertijd bedrukte gezondheidsproducten

Heeft u een keuze kunnen maken met of zonder onze hulp, dan ontvangt u altijd eerst een digitale proefdruk om u een impressie te geven van het eindresultaat. bent u tevreden dan pas gaat de productie van start. Na ca. 8 dagen word de order op gewenst locatie afgeleverd. Wilt u dit op diverse adressen, ook daar kunnen wij voor zorgen. Wij zijn u graag van dienst.