Prijs

t/m

Kies hier op kleur

Merk


Reisbenodigdheden

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte reisbenodigdheden

Artikelen die je meeneemt wanneer je op reis gaat, kunnen uitstekend ingezet worden als promotie / relatiegeschenk. Een mooie manier om met een praktisch en functioneel product aandacht te vragen voor uw zaak of merk. Een leuke give away of een luxe geschenk met logo, telkens wanneer deze relatiegeschenken hun nut bewijzen brengt u uw boodschap of bedrijf uitstekend onder de aandacht. Verlies daarbij niet uit het oog dat de kwaliteit en design van het product de uitstraling van uw bedrijf weergeeft. Een goed product dat lang meegaat en er mooi uitziet, zal u uiteindelijk meer exposure opleveren dan een product wat snel in de prullenbak verdwijnt.

Reisbenodigdheden als relatiegeschenk

Reisbenodigdheden zijn handige producten die je graag meeneemt als je op reis gaat, het zijn praktische en functionele geschenken, die ook nog eens in verband worden gebracht met een leuke gebeurtenis die komen gaat, je gaat immers op vakantie. Uw relatie zal uw geschenk langer bewaren als het geschenk van functionele waarde is en telkens wanneer het gebruikt word aan uw bedrijf denken.

Reisbenodigdheden bedrukken met logo

Of u nu kiest voor oordopjes, bagagelabel, kofferriem of reisetui, het kan allen voorzien worden van uw logo en/of reclameboodschap. U ontvangt van ons altijd eerst een digitale proefdruk om u een indruk te geven van het eind resultaat. Pas wanneer u tevreden bent gaat het drukproces van start.

Van den Hout Promotion heeft een breed assortiment reisbenodigdheden. Van de goedkope weggevertjes voor beurzen of evenementen tot aan de duurdere luxe geschenken. Weet u al precies wat u in zou willen zetten voor het promoten van uw bedrijf, product, project of evenement? Nee, dan bent u bij Van den Hout Promotion aan het juiste adres, wij helpen u graag naar de voor u meest geschikte give away en maken geheel gratis een leuke selectie voor u!