Sleutelhangers en Lanyards

Sleutelhangers & Lanyards laten Bedrukken

Sleutelhangers of lanyards laten bedrukken? Zoek niet verder! Bij Van den Hout Promotion bent u aan het juiste adres voor het laten bedrukken van sleutelhangers en/of lanyards. In ons assortiment kunt u allerlei verschillende modellen vinden die u kunt laten bedrukken. Met veiligheidssluiting of een pashouder. Een handig relatiegeschenk maar ook een mooi reclamemiddel voor op evenementen en beurzen. Lanyards laten uw bedrijf extra opvallen! Kies een opvallende kleur of de kleuren passend bij uw huisstijl. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor alle sleutelhangers en lanyards kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen met een gratis digitale proefdruk. Heeft u vragen of advies nodig over onze producten? Gebruik onze live chat of bel met één van onze medewerkers.

Sleutelhangers en Lanyards

Layards en sleutelhangers zijn niet weg te denken als reclamemiddel voor uw bedrijf. Bij evenementen, conferenties en beurzen zorgt het ervoor dat jouw bedrijfsnaam overal aanwezig is en dat elke bezoeker een wandelend reclamebord voor je bedrijf is. 

Modellen

Een uitgebreid assortiment aan omhandkoorden vind je hier in deze categorie. De keykoords verschillen in breedte variërend  van 7 mm tot 25 mm. Er zijn lanyards met veiligheidssluiting in de nek, wel zo safe tijdens een event met kinderen. Daarnaast kun je kiezen voor een afkoppelstuk met bevestiging voor een pashouder, heel handig voor beurzen. Wij halen onze lanyards rechtstreeks uit het verre oostenen kunnen daarom elke kleur leveren tegen zeer scherpe prijzen. Bij Van den Hout Promotion zult u nooit te horen krijgen "die hebben we niet"!

Sleutelhangers

Een ruim assortiment sleutelhangers vind u hier die uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast komen de custom made sleutelhangers rechtstreeks uit het Verre Oosten, deze sleutelhangers worden geheel naar eigen ontwerp 2D of 3D voor u gemaakt. Denk bv. aan blikje bier van Heiniken, hoe leuk is dat. Materialen die hiervoor gebruikt worden zijn Polyester, PVC en Siliconen.

Levertijden

Kleine oplages worden uit voorraad binnen 10 werkdagen geleverd. Voor de lanyards en sleutelhangers op maat gaan we naar het Verre Oosten. We produceren dan geheel naar u wensen en kunnen de producten binnen 3 weken na akkoord digitale proefdruk bij u afleveren, hoe snel is dat?