Sleutelhangers en Lanyards

Sleutelhangers en Lanyards

Layards en sleutelhangers zijn niet weg te denken als reclamemiddel voor uw bedrijf. Bij evenementen, conferenties en beurzen zorgt het ervoor dat jouw bedrijfsnaam overal aanwezig is en dat elke bezoeker een wandelend reclamebord voor je bedrijf is. 

Modellen

Een uitgebreid assortiment aan omhandkoorden vind je hier in deze categorie. De keykoords verschillen in breedte variërend  van 7 mm tot 25 mm. Er zijn lanyards met veiligheidssluiting in de nek, wel zo safe tijdens een event met kinderen. Daarnaast kun je kiezen voor een afkoppelstuk met bevestiging voor een pashouder, heel handig voor beurzen. Wij halen onze lanyards rechtstreeks uit het verre oostenen kunnen daarom elke kleur leveren tegen zeer scherpe prijzen. Bij Van den Hout Promotion zult u nooit te horen krijgen "die hebben we niet"!

Sleutelhangers

Een ruim assortiment sleutelhangers vind u hier die uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast komen de custom made sleutelhangers rechtstreeks uit het Verre Oosten, deze sleutelhangers worden geheel naar eigen ontwerp 2D of 3D voor u gemaakt. Denk bv. aan blikje bier van Heiniken, hoe leuk is dat. Materialen die hiervoor gebruikt worden zijn Polyester, PVC en Siliconen.

Levertijden

Kleine oplages worden uit voorraad binnen 10 werkdagen geleverd. Voor de lanyards en sleutelhangers op maat gaan we naar het Verre Oosten. We produceren dan geheel naar u wensen en kunnen de producten binnen 3 weken na akkoord digitale proefdruk bij u afleveren, hoe snel is dat?