Categorieën

Prijs

t/m

Kies hier op kleur

Merk


Sport en Waterflessen

Bidons & Waterflessen Bedrukken

Sport & waterflessen laten bedrukken? Voor het bedrukken van bidons & sportflessen hoeft u niet verder te zoeken. Bij Van den Hout Promotion bieden wij u een ruim assortiment in allerlei soorten modellen en kleuren. Van basic tot luxe bidons, alles kunt u in ons assortiment vinden. Naast het kiezen van uw eigen kleuren kunt u uw bidons of sportflessen ook laten bedrukken.Denk hierbij aan het laten bedrukken met uw logo of reclame. Een originele weggever voor een scherp tarief. Als u een offerte aanvraagt voor het laten bedrukken van uw bidons of sportflessen kunt u gratis een digitale proefdruk aanvragen. Vragen over de mogelijkheden? Bel ons gerust of gebruik onze live chat. Wij adviseren u graag!

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte Bidon en waterflessen

Health, fitness en wellness zijn momenteel razend populair. Daar kunt u als bedrijf slim op inspelen met een passend relatiegeschenk. Hier vind u de kunststof sportbidon, metalen bidons en waterflessen maar ook de zeer trendy waterflessen met fruit compartiment en nog veel meer. Een geschenk met oog voor gezondheid, zo bouwt u aan een gezonde relatie met u klanten en medewerkers.

Bidon bedrukken

Organiseert u binnenkort een sportevent, personeelsuitje of staat gezondheid binnen uw bedrijf hoog in het vaandel dan mag een waterfles of bidon bedrukt met uw logo / merk of reclame boodschap niet ontbreken. Zo zorgt de bedrukte bidon, die veel gebruikt zal worden voor naamsbekendheid en is daarom een perfect branding middel. Naast de voordelen voor de gever, is het voor de ontvanger erg fijn een waterfles kado te krijgen. Van den Hout Promotion heeft een groot assortiment waterflessen-Bidons, van de goedkope opvouwbare drinkflesjes tot de duurdere luxe waterflessen en elk met zijn perfecte personalisatie mogelijkheid. Naast de merkloze bidons kunnen we u ook de professionele Tacx bidons leveren, deze worden in de wielersport door professionals gebruikt en zijn uitstekend van kwaliteit.

Levertijd bedrukte waterflessen

Heeft u een keuze kunnen maken en gaat u akkoord met de scherpe aanbieding die wij u gedaan hebben (BESTE DEAL GARANTIE), dan sturen wij u gratis een digitale proefdruk, dit om u een impressie te geven van het eindresultaat. Bent u tevreden, dan pas gaat het drukproces van start. U mag ervan uitgaan dat we de order na 8 werkdagen bij u bezorgen. Heeft u het eerder nodig, laat het ons weten er is altijd ruimte om u ook hierin tegemoet te komen.