Tassen laten bedrukken

Tassen laten bedrukken? Bij Van den Hout Promotion bent u aan het  juiste adres voor het laten bedrukken van tassen. Tassen zijn een functioneel en blijvend relatiegeschenk, helemaal met uw eigen logo als opdruk. Wij bieden u hier een handig overzicht van alle tassen die wij aanbieden. U kunt bij ons terecht voor papieren tassen tot koffers en trolleys. Hierbij bieden wij u de mogelijkheid de tassen te laten bedrukken met een logo of een eigen ontwerp. Dit alles doen wij tegen de scherpste tarieven van Nederland! Nieuwsgierig hoe uw tassen eruit komen te zien? Vraag gerust een offerte aan met een gratis digitale proefdruk. Vragen? Gebruik onze live-chat, onze medewerkers helpen u graag verder over alle mogelijkheden.

Bedrukte Tassen

Het meest gebruikte promotieartikel naast bedrukte pennen zijn de bedrukte tassen. Denk aan winkeltassen, de boodschappen tas, sporttassen, bedrukte rugzakken, handige trolleys voor op reis en de geliefde koeltasjes in vele trendy kleuren. Ook in materiaal en prijs is er een uitgebreide keuze mogelijkheid. Wij gaan samen met u op zoek naar de meest geschikte bedrukte tas en nemen de vele bedrukingstechnieken met u door, u kunt héél gemakkelijk uw tas online bij ons bestellen.

Waarom een tas als relatiegeschenk?

Iedereen gebruikt wel een tas, zeker voor de boodschappen en daar de supermarkten en winkels geen plastic tassen meer gratis weg mogen geven is het voor de bedrijven een zeer praktisch en goedkoop relatiegeschenk. Een tas heeft vaak een groot bedrukkingsformaat waardoor u de mogelijkheid heeft uw logo of reclame goed onder de aandacht te brengen.

Voordelen

Een tas word veelvuldig gebruikt en is daarom niet alleen een leuke weggever maar ook een perfect branding middel. Zo zorgt de promotietas die overal mee naar toegenomen word voor een groot bereik en naamsbekendheid. Naast de voordelen voor de gever is het voor de ontvanger erg fijn om een tas cadeau te krijgen. Denk aan een stevige shopper of de trendy sporttas en niet te vergeten de trolleys en rugzakken voor de vakantie en de wel bekende altijd goed ontvangen katoenen draagtasjes voor een kleine boodschap. Binnen uw bedrijf is het wellicht gewenst voor alle werknemers dezelfde documententas of schrijfmap aan te schaffen zodat er een bepaalde uniformiteit is wat de uitstraling van uw bedrijf ten goede komt.

Tassen bedrukken

Nadat u bij ons een offerte hebt aangevraagd, ontvangt u binnen 4 uur de offerte in uw inbox. Bij goedkeuring van de offerte starten wij de order voor u op, u ontvangt van ons de orderbevestiging in uw inbox. Wat wij van u nodig hebben is een EPS bestand van uw logo en of tekst, daarna ontvangt u van ons binnen zéér korte tijd gratis de proefdruk digitaal in uw mail zodat u weet hoe de bedrukking eruit gaat zien. Bij goedkeuring ontvangt u direct de afleverdatum, ons motto is, als u tevreden bent zijn wij dat ook!