Geen filteropties mogelijk

USB-People

De meest persoonlijke USB stick, de USB People, waarom, “omdat die gewoon de leukste is!”

Wij hebben een standaard collectie die gebaseerd is op de 7 veel voorkomende beroepen. In de standaard collectie hebben wij verpleegkundigen, artsen, chirurgen, chauffeurs, zakenlui, piloten, stewardessen en bouwvakkers. Met uw bedrijfslogo op één van deze usb poppetjes, heeft u een leuk relatiegeschenk, en dat al vanaf 50 stuks !

USB People Custom Made

Wilt u echt iets bijzonders ? Samen met u kunnen wij een ontwerp maken naar uw eigen wensen. Misschien wilt u uw favoriete voetballer, beroemde zanger of een collega en/of een ander beroep uit laten beelden buiten de 7 standaard beroepen. Wij kunnen een persoon tot in detail ontwerpen. Deze speciale USB people versie is voor u beschikbaar vanaf 250 stuks !

MIX AND MATCH

Om het u nog makkelijker te maken hebben wij samen met onze fabrikant een tool ontwikkeld waarbij u heel makkelijk zelf usb people kunt samen stellen (vanaf 250 stuks): http://www.usbpeople.com/usb_people/en/create_original.php

MICRO USB PEOPLE

Deze kleine micro USB stick heeft een afmeting van 2.3 x 5.1 x 1.7 cm. Uiteraard heeft deze kleine “micro usb people” beweegbare armen en benen.


BALL USB PEOPLE

De nieuwste versie van onze gepatenteerde USB People. De USB stick is ingeklapt in de vorm van een bal. Wanneer de bal geopend wordt komt het lijf en het USB gedeelte tevoorschijn, hoe leuk kan een usb stick zijn !

Deze BALL USB PEOPLE heeft een afmeting van : 7.2 x 3.7 x 3.7 cm

MINI USB PEOPLE

De meest persoonlijk USB stick, is ook de mini editie met een afmeting van: 2.7 x 6.5 x 1 cm

ORGINAL USB PEOPLE

Ook deze persoonlijk USB stick in originele versie, maak uw eigen USB people waarbij de poppetjes de armen en benen kunnen bewegen al vanaf 250 stuks custom made!   Afmeting: 3.7 x 8.2 x 1.6 cm

METAL USB PEOPLE

De meest luxueuze persoonlijke USB stick, is de metalen versie en heet dan ook de “Metal USB People” Een relatiegeschenk die gewicht in de schaal brengt letterlijk en figuurlijk !  Metaal met glimmende afwerking

Afmeting 4.4 x 8.5 x 1.7 cm

RUBBER USB PEOPLE

De meest verkochte USB People is de onze “RUBBER USB PEOPLE”, een persoonlijke USB stick met een rubberen hoofd versie en waarbij je de armen en benen kunt bewegen, heeft een afmeting van 3.7 x 9.3 x 1.6 cm.

U kunt de USB People nog unieker maken door het te laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De USB People is een zéér geschikt relatiegeschenk en doormiddel van uw bedrukking wordt het ook nog een perfect promotieartikel, leuk om als giveaway voor beurzen en opendagen in te zetten, het zal zéér gewaardeerd worden door uw relaties !

Weergave:TegelsLijst