Prijs

t/m

Waterflesjes

 

 

Weergave:TegelsLijst

Waterflesjes 

Waterflesjes zijn niet meer weg te denken als promotiemiddel voor uw bedrijf, evenement, beurs of bijeenkomst. Buiten dat het een goede dorstlesser is, draagt het bij aan een positieve naambekendheid van uw bedrijf.

Waterflesjes met bedrukte label

Waterflesjes met bedrukt etiket zijn uitermate geschikt als reclame middel voor uw bedrijf, daar ze een groot drukoppervlak hebben voor uw logo en /of reclame boodschap. Ook past een bedrukt waterflesje goed in het hedendaagse fit en gezondheidscultuur. Waterflesjes voorzien van een etiket met uw logo en / of tekst is een verfrissende en gezonde promoter van uw bedrijf. O ja zijn deze waterflesjes bedrukt met uw logo en of tekst gratis, nou dat niet, maar deze promotiewaterflesjes hebben wij wel zéér scherp geprijsd! 

De met water gevulde flesjes zijn leverbaar in 33 cl. en 50 cl. Daarnaast heb je de keuze uit een standaard schroefdop of sportdop. De budget flesjes worden gepersonaliseerd met een papieren label. Wil je je merk wat meer uitstraling geven ? Kies dan voor het gelamineerde label, dit smoelt net wat meer een blijft mooi en goed zitten bij elke omstandigheid.

Duurzame waterfles

Naast de gevulde waterflesjes vind u bij Van den Hout Promotion ook een uitgebreid assortiment duurzaame waterflessen. Een trend op dit moment is de waterfles met fruitcompartiment of de waterfles met de dop die past bij uw huisstijl loopt ook erg goed. Deze dop loopt gelijk met het waterflesje waardoor de waterflesjes al gelijk een andere look krijgt. Neem de waterfles mee naar je werk, school of gebruik hem tijdens het sporten.

Drink nog gezonder én lekkerder!

Het kan met de XD Design Waterfles met infuser. Stop je favoriete fruit in het compartiment en geniet van een fruitig drankje. Voor nog meer verfrissing, voeg je ijsblokjes toe! Een extra vitamineboost is nooit verkeerd. Drink daarom je water met vers toegevoegd fruit!

Na de inleg van uw eventuele order, ontvangt u van ons altijd gratis een digitale proefdruk, zodat u een beeld heeft van hoe het gaat worden. Pas wanneer u tevreden bent, gaat het drukproces van start. Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat namelijk ook!

Beste Deal Garantie t.b.v. uw bedrukte waterflesjes

De beste deal garantie wil zeggen dat als u ergens anders een scherpere prijs aangeboden krijgt t.b.v. het artikel wat wij offreren, wij nog verder zakken met de toch al aangeboden scherpe prijs. Voor alle duidelijkheid, het moet wel exact hetzelfde artikel zijn met exacte dezelfde geoffreerde opdruk.